Rastaillou heeft nieuwe eigenaars

Walter van Camperlogies Europa

Gites & Minicamping Rastaillou heeft sinds 2021 nieuwe eigenaars.

Rastaillou biedt gites, tenten en minicamping aan.

Qua bezigheid ligt de Jeu de boules baan klaar. Of wil je liever een match badmington spelen onder elkaar. Voor de kleinste gasten is een zandbak, speeltoestel en kasteel ter beschikking. Mama en Papa kunnen heerlijk genieten op de luilekker ligstoelen aan het zwembad.

De Dordogne en de Vézère, met hun prehistorie, hun grotten en kastelen kennen we toch wel bijna allemaal, denken we. Gekend voor zijn gastronomie bestaande uit de lokale streekproducten als aardbeien, noten, kastanjes, ganzen, eenden en niet te vergeten de bijzondere paddenstoel “de cèpe”, en de prachtige wijnen als Monbazillac, Pécharmant, Montravel en Saussignac,

De lieflijke middeleeuwse stadjes zoals Montferrand en Limeuil, de Bastides van Beaumont en Périgord, Monpazier en Belvès, de valleien van de Dordogne en de Vézère, de diverse kastelen waaronder het château de Lanquais; het „Louvre van de Périgord”, de châteaus van Biron, Castelnaud, Beynac en vele anderen,

Voor hen die zoeken naar de rust, de stilte, het mooie weer, de prachtige sterrennachten zonder enige licht– of luchtvervuiling is dit het walhalla.

Dat alles maakt de Périgord tot een streek van internationale faam; een perfecte samenvoeging van geschiedenis en natuur, als onderdeel van een perfecte vakantie op Rastaillou.

We wensen dan ook Wim en Cecile van harte veel succes met hun nieuwe zaak.