VEELGESTELDE VRAGEN

Handige info

MOET IK LID ZIJN VOOR DEZE WEBSITE?

NEE. De website is volledig vrij toegankelijk voor iedereen. We werken met een patroonschap en zoeken naar een sponsor.

MAG IK NIEUWE PLEKJES MELDEN BIJ CAMPERLOGIES EUROPA?

TUURLIJK, als ze maar uitgebaat worden door Nederlandstaligen ! We verwelkomen dergelijke informatie. Wij nemen dan contact met de uitbaters om te kijken of ze interesse hebben. Nederlandstalige animatie op een camping telt niet mee als 'nederlands eigenaarschap'.

WIL CAMPERLOGIES EUROPA DAT FOUTEN OF NIET CONFORME ZAKEN GEMELD WORDEN?

GRAAG ! We nemen dan contact met de uitbater om je opmerking te toetsen. Uw bijdrage levert de accuraatheid van onze website. We zijn echter niet verantwoordelijk voor zaken die niet zouden kloppen op de website en voor de eventuele gevolgen ervan.

HOE KAN IK RESERVEREN? 

Camperlogies biedt je de mogelijkheid om via de link per verblijf een berichtje te sturen. Zo kom je snel met de uitbaters in contact en kan je reservaties met de verblijfverstrekker regelen. CAMPERLOGIES EUROPA ontfermt zicht niet over de boekingen of reservaties, noch over geldelijke transacties tussen U en de aanbieder. Wij zijn dus niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en gevolgen die eruit voortvloeien.

HOE KAN IK MIJN VERBLIJF ANNULEREN OF AANPASSEN? 

Stuur je bericht naar je verblijf rechtstreeks. Je zal dit ondertussen reeds bezitten want je ging toch een reservatie aan, niet ?

Mocht wegens omstandigheden je vraag toch bij CAMPERLOGIES EUROPA terecht komen, zullen we vanzelfsprekend de aanbieder je boodschap bezorgen. Weerom nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid door de mogelijke gevolgen die dit kan veroorzaken.

WAT ALS DE VOORWAARDEN OF DE AFSPRAKEN NIET NAGEKOMEN ZIJN DOOR DE AANBIEDER?

Het kan altijd wel eens ergens mis gaan. Een misverstand is nooit uitgesloten. CAMPERLOGIES EUROPA heeft de aanbieder gevraagd de gegevens op onze website te verifiëren. Aldus proberen we de reiziger steeds een conform beeld van de realiteit te geven.

CAMPERLOGIES EUROPA komt niet tussen in geschillen.  Mochten bepaalde zaken niet conform zijn, en of afspraken met de aanbieder verkeerd lopen of niet gerespecteerd worden? U mag ons dit laten weten. Wij zullen de uitbater op de hoogte brengen.  Maar afhandeling en rechtzettingen op financieel vlak, boekingen, reservaties, annulaties dient U rechtstreeks met de eigenaars te regelen.

HOE KAN IK ALS VERBLIJF MEEDOEN EN ME LATEN VERMELDEN OP DE WEBSITE?

Tuurlijk kan je meedoen ! Klik hieronder. Vul je gegevens in. Wij nemen binnen de 24u met je contact op.